LC Årnes har ingen møtevirksomhet før september

Kontaktperson fra 1.7.2021 er Dag Engebretsen dag.eng@online.no

GOD SOMMER!

Lions Stabburslotteri 2021

Årets Stabburslotteri  starter opp 29.april etter ett års pause pga Koronapandemien. Årets stabbur står sentralt plassert på Trekanten i Årnes sentrum. Mange av de tidligere sponsorer har også i år vært med på å støtte klubben sitt arbeid for barn og unge i Nes.

Salg av lodder vil i år skje på følgende steder i Nes av klubbens medlemmer.(se etter Lions Parasoll med Lions Logo). Disse steder vil bli besøkt sporadisk av klubbens medlemmer i perioden mai- september.

Rema 1000 - Kiwi Årnes - Europris Årnes - Eurosenteret Vormsund- Coop Extra Neskollen - Coop Extra Auli - Joker Brårud, Joker Fenstad og  Joker Skogbygda.

Trekning vil skje ved Stabburet 25.september kl 1400

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''