Lions Røde Fjær

Publisert av Bengt Haugnæss den 24.11.21. Oppdatert 01.12.21.

Lions Club Årnes deltar i den landsomfattende innsamlingsaksjonen Lions Røde Fjær for å bidra til bygging av Familiens Hus på Beitostølen Helsesportsenter.

Med deltakelse i den første Røde Fjær aksjonen i Norge i 1966 bidro LC Årnes også til bygging og oppstart av Helsesportsenteret som ble åpnet i 1970.

«Beitostølen Helsesportsenter gir re-/habiliteringstilbud til barn, ungdom og voksne med ulike diagnoser, funksjonsnedsettelser og funksjonsnivå.  Aktivitet og deltakelse med fokus på muligheter fremfor begrensninger vil alltid være en rettesnor for virksomheten. BHHS kombinerer bruk av tilpasset fysisk aktivitet med medisinsk, pedagogisk og sosialfaglig veiledning og oppfølging»

Hjelp oss med å bygge Familiens hus ved å bidra i innsamlingsaksjonen Røde Fjær! Lc Årnes har allerede bidratt med kr. 75.000,- av innsamlede midler, men vi må bidra med mer for å nå målet!

Du kan bidra ved å vippse: 590993 (LRF LC Årnes) allerede nå!

eller bidra under bøsseinnsamlingen fredag 11. og lørdag 12. februar 2022.

Du vil finne Lionsmedlemmer på stand flg. steder i Nes:

Auli senter (Extra) – Brårud (Joker) -  Neskollen (Extra) -  Skogbygda (Joker) – Vormsund senter – Årnes (BB-senteret)